APK keuring

APK keuring door een Bovag erkend autobedrijf? Bel AutoService Waalwijk!

APK keuring uit laten voeren voor uw auto? Snel terecht kunnen en geholpen worden? Voor de beste service gaat u naar AutoService Waalwijk. AutoService Waalwijk is een BOVAG-erkend autobedrijf en wij voeren dagelijks APK keuringen uit tegen een scherpe prijs. Ons team bestaat uit vakbekwame en gecertificeerde monteurs, welke hun liefde voor het vak graag inzetten om uw veiligheid op de weg te waarborgen en garant staan voor een goede kwaliteit en service. Inmiddels kunnen wij vele vaste klanten tot onze klantenkring benoemen. Dit komt mede door:

  • De snelle service
  • Eerlijke prijzen
  • Onafhankelijke keuringen
  • Onze beschikbare leenfiets

Wij doen er alles aan om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wettelijke verplichting van een APK keuring

Een APK keuring is in heel Europa wettelijk verplicht om de verkeersveiligheid en het milieu te beschermen. Wanneer een personenauto ouder is dan 3 jaar moet deze jaarlijks gekeurd worden. In tegenstelling tot zware bedrijfsauto’s, aanhangwagens en opleggers, deze moeten jaarlijks APK gekeurd worden vanaf dat ze één jaar oud zijn. Als de auto na de verplichte APK keuring is goedgekeurd, kunt u een jaar lang veilig de weg op! Laat AutoService Waalwijk de APK keuring uitvoeren en u bent verzekert van een snelle, goede service!

APK keuring van diverse auto’s

Of het nu gaat om een APK keuring van een LPG personenauto, kleine bedrijfsauto, benzine of diesel auto, ons team voert dit uit. Onze garage is door de RDW gecertificeerd voor het uitvoeren van APK keuringen. Dit doen wij voor alle merken benzine, diesel en LPG personenauto’s. Ook kleine bedrijfswagens tot 3500 KG kunnen bij ons terecht. Voldoen aan de gestelde eisen? Maak dan tijdig een afspraak. Indien u uzelf aanmeld voor de APK reminder brengen wij u tijdig op de hoogte wanneer uw auto aan de beurt is voor een keuring.

Afspraak maken voor een APK keuring bij AutoService Waalwijk? Bel dan 0416 - 33 79 86!

Maak a.u.b. uw keuze:

Autoservice Waalwijk logo
Autoservice Waalwijk
APK keuring door een Bovag erkend autobedrijf? Bel AutoService Waalwijk!

Copyright © Autoservice Waalwijk 2021 | Alle rechten voorbehouden

Cookieverklaring | Sitemap | Designpro.nl | Z-IM.nl