Hedikhuizen

APK keuring in Hedikhuizen door een BOVAG erkend autobedrijf

APK keuring om uw personen of bedrijfsauto te laten testen op milieueisen en veiligheid, zodat u met een gerust gevoel de weg op kan gaan? Dan bent u bij Autoservice Waalwijk aan het juiste adres in Hedikhuizen en omgeving. Is het weer tijd voor de jaarlijkse APK keuring van uw auto in Hedikhuizen? Maak eenvoudig snel een afspraak met AutoService Waalwijk, een bekend begrip voor uw APK keuring in Hedikhuizen en omgeving. Al jarenlang zijn wij een betrouwbaar, vakbekwaam en BOVAG erkend autobedrijf die een goede service biedt tegen scherpe prijzen.

Bij AutoService Waalwijk beschikken wij over een klein team vakmensen die dagelijks diverse APK keuringen uitvoeren met liefde voor hun vak. Wij keuren onafhankelijk zodat u niet verplicht bent tot reparatie. Ons motto bij een APK keuring is: keuren terwijl u wacht. Geen tijd om te wachten? Maak dan gebruik van onze gratis leenfiets.

APK keuring is een jaarlijkse keuring

APK keuring is wettelijk verplicht in heel Europa, om zo het milieu en de verkeersveiligheid te beschermen en waarborgen. De APK keuring in Hedikhuizen van uw auto voeren wij uit in onze eigen garage in Waalwijk, op steenworp afstand van Hedikhuizen. Wanneer een personenauto ouder is dan drie jaar dan moet deze jaarlijk gekeurd worden. Voor zware bedrijfsauto's, aanhangwagens en opleggers geldt de jaarlijkse keuring vanaf dat ze één jaar oud zijn. Als uw auto goedgekeurd is na de APK keuring in Hedikhuizen en omgeving kunt u met een gerust hart een jaar veilig de weg op.

APK keuring in Hedikhuizen door AutoService Waalwijk

  • Snelle service
  • ’s morgens brengen, zo snel mogelijk weer klaar
  • Leenfiets beschikbaar
  • Vooraf geïnformeerd over eventuele reparaties
  • Uw auto mag maximaal 2 maanden voor de APK-datum gekeurd worden,
  • De werkelijke vervaldatum zoals vermeld op uw keuringsrapport blijft dan geldig.
  • Bij alle personenauto`s geldt: APK keuring gratis in combinatie met grote onderhoudsbeurt, u betaalt dan alleen de verplichte afmeldkosten en viergas- en of roetmeting

APK keuring in Hedikhuizen voor uw benzine, diesel of LPG auto

Of het nu gaat om een APK keuring in Hedikhuizen van een LPG personenauto, kleine bedrijfsauto, benzine of diesel auto, u bent bij AutoService Waalwijk altijd aan het juiste adres. Wij zijn als bedrijf niet voor niets RDW gecertificeerd voor APK keuring. Hiermee zijn wij een bekend begrip in Hedikhuizen en omgeving.

Afspraak maken voor een APK keuring in Hedikhuizen? Bel dan 0416 - 33 79 86!

Autoservice Waalwijk logo
Autoservice Waalwijk
APK keuring met gratis leenfiets in de buurt van Hedikhuizen

Copyright © Autoservice Waalwijk 2020 | Alle rechten voorbehouden

Cookieverklaring | Sitemap | Designpro.nl | Z-IM.nl