Kaatsheuvel

APK keuring in Kaatsheuvel, klaar terwijl u wacht!

Is het tijd voor de periodieke APK keuring in Kaatsheuvel? Uw auto laten testen op de gestelde veiligheids- en milieueisen? Maak dan snel en eenvoudig een afspraak met AutoService Waalwijk, hét adres voor een APK keuring in Kaatsheuvel en directe omgeving. AutoService Waalwijk is al jaren een BOVAG-erkend autobedrijf en heeft jarenlange ervaring in APK keuringen van diverse voertuigen. Een APK keuring in Kaatsheuvel laten uitvoeren doet u dan ook bij AutoService Waalwijk, het adres voor goede service en scherpe prijzen.

Bij AutoService Waalwijk beschikken wij over een klein team vakmensen die dagelijks APK keuringen uitvoeren in Kaatsheuvel, dit doen zij met liefde voor hun vak. Door onze onafhankelijke APK keuringen bent u bij ons niet verplicht tot eventuele reparatie, al bieden u wij deze mogelijkheid natuurlijk wel! Ons motto bij een APK keuring is: keuren terwijl u wacht. Geen tijd om te wachten? Maak dan gebruik van onze gratis leenfiets.

Wat is een APK keuring?

Een APK keuring in Kaatsheuvel laten uitvoeren kunt u doen bij AutoService Waalwijk. Ons team voert de keuring uit in onze eigen garage in Waalwijk, vlakbij Kaatsheuvel. De APK keuring is een keuring die in heel Europa wettelijk verplicht is om het milieu en de verkeersveiligheid te beschermen. Een personenauto moet jaarlijks gekeurd worden, wanneer deze ouder is als drie jaar. Zware bedrijfsauto’s, aanhangwagens en opleggers moeten jaarlijks APK gekeurd worden vanaf dat ze één jaar oud zijn. Wanneer uw auto na de APK keuring goedgekeurd is, kunt u weer een jaar veilig de weg op.

Waarom een APK keuring bij AutoService Waalwijk in Kaatsheuvel?

  • Snelle service
  • ’s morgens brengen, zo snel mogelijk weer klaar
  • Leenfiets beschikbaar
  • Vooraf geïnformeerd over eventuele reparaties
  • Uw auto mag maximaal 2 maanden voor de APK-datum gekeurd worden,
  • De werkelijke vervaldatum zoals vermeld op uw keuringsrapport blijft dan geldig.
  • Bij alle personenauto`s geldt: APK keuring gratis in combinatie met grote onderhoudsbeurt, u betaalt dan alleen de verplichte afmeldkosten en viergas- en of roetmeting

Alle soorten auto's voor een APK keuring in Kaatsheuvel

Of het nu gaat om een LPG personenauto, kleine bedrijfsauto, benzine of diesel auto, u bent bij AutoService Waalwijk altijd aan het juiste adres voor een APK keuring in Kaatsheuvel. Wij zijn als bedrijf niet voor niets gecertificeerd door de RDW als APK keurmeesters. Hiermee zijn wij een bekend begrip in de regio Kaatsheuvel.

Afspraak maken voor een APK keuring in Kaatsheuvel? Bel dan 0416 - 33 79 86!

Autoservice Waalwijk logo
Autoservice Waalwijk
APK keuring met gratis leenfiets in de buurt van Kaatsheuvel

Copyright © Autoservice Waalwijk 2020 | Alle rechten voorbehouden

Cookieverklaring | Sitemap | Designpro.nl | Z-IM.nl