Waspik

APK keuring in Waspik laten uitvoeren

Een APK keuring in Waspik uit laten voeren? Moet uw auto getest worden op veiligheid en milieueisen en is het dus weer tijd voor de periodieke APK keuring? Maak dan snel en eenvoudig een afspraak met AutoService Waalwijk, hét adres voor een APK keuring in Waspik en omgeving!

Als BOVAG-erkend autobedrijf is AutoService Waalwijk het adres voor het vakkundig uitvoeren van reparaties, onderhoud en APK keuringen. Op zoek naar een vakbekwame garage voor een APK keuring in Waspik voor uw auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een klein team vakmensen die dagelijks een APK keuring uitvoeren met liefde voor hun vak en garant staan voor een goede kwaliteit en service. Door het onafhankelijk keuren bent u niet verplicht om eventuele reparaties bij ons uit te laten voeren, dit is uiteraard wel mogelijk. Bekijk hier welke reparaties en services wij naast een APK keuring in Waspik bieden.

Wat is een APK keuring?

Ons team voert een APK keuring uit in onze eigen garage in nabij Waspik. De APK keuring is een keuring die in heel Europa wettelijk verplicht is om het milieu en de verkeersveiligheid te beschermen. Een personenauto moet jaarlijks gekeurd worden, wanneer deze ouder is als drie jaar. Zware bedrijfsauto’s, aanhangwagens en opleggers moeten jaarlijks APK gekeurd worden vanaf dat ze één jaar oud zijn. Wanneer uw auto na de APK keuring goedgekeurd is, kunt u weer een jaar veilig de weg op.

Een APK keuring in Waspik uit laten voeren bij AutoService Waalwijk staat voor keuren terwijl u wacht. Heeft u geen tijd om te wachten? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis leenfiets!

Waarom APK keuring bij AutoService Waalwijk in Waspik?

  • Snelle service
  • ’s Morgens brengen, zo snel mogelijk weer klaar
  • Leenfiets beschikbaar
  • Vooraf geïnformeerd over eventuele reparaties
  • Uw auto mag maximaal 2 maanden voor de APK-datum gekeurd worden,
  • De werkelijke vervaldatum zoals vermeld op uw keuringsrapport blijft dan geldig.
  • Bij alle personenauto`s geldt: APK keuring gratis in combinatie met grote onderhoudsbeurt, u betaalt dan alleen de verplichte afmeldkosten en viergas- en of roetmeting

Alle soorten auto's voor een APK keuring in Waspik

Of het nu gaat om een APK keuring van een LPG personenauto, kleine bedrijfsauto, benzine of diesel auto, u bent bij AutoService Waalwijk altijd aan het juiste adres voor een APK keuring in Waspik. Wij zijn als bedrijf niet voor niets RDW gecertificeerd voor APK keuring. Hiermee zijn wij een bekend begrip in Waspik en omgeving.

Afspraak maken voor een APK keuring in Waspik? Bel dan 0416 - 33 79 86!

Autoservice Waalwijk logo
Autoservice Waalwijk
APK keuring met gratis leenfiets in de buurt van Waspik

Copyright © Autoservice Waalwijk 2020 | Alle rechten voorbehouden

Cookieverklaring | Sitemap | Designpro.nl | Z-IM.nl