Waspik-Zuid

APK keuring in Waspik-Zuid uitvoeren?

Een APK keuring in Waspik-Zuid uitvoeren? Is het tijd dat uw auto getest moet worden op de wettelijke veiligheids- en milieueisen? Maak dan snel en eenvoudig een afspraak met AutoService Waalwijk, hét adres voor een APK keuring in Waspik-Zuid. Als BOVAG-erkend autobedrijf is AutoService Waalwijk is al jaren een betrouwbaar en vakbekwaam autobedrijf in de regio Waspik-Zuid en staat het garant voor een goede service tegen scherpe tarieven.

Wij beschikken over een klein team vakmensen die dagelijks een APK keuring in Waspik-Zuid uitvoeren met liefde voor hun vak. Wij keuren onafhankelijk zodat u niet verplicht bent tot reparatie. Ons motto bij een APK keuring is: keuren terwijl u wacht. Geen tijd om te wachten? Maak dan gebruik van onze gratis leenfiets.

Wat is een APK keuring?

Ons team voert een APK keuring uit in onze eigen garage nabij Waspik-Zuid. De APK keuring is een keuring die in heel Europa wettelijk verplicht is om het milieu en de verkeersveiligheid te beschermen. Een personenauto moet jaarlijks gekeurd worden, wanneer deze ouder is als drie jaar. Zware bedrijfsauto’s, aanhangwagens en opleggers moeten jaarlijks APK gekeurd worden vanaf dat ze één jaar oud zijn. Wanneer uw auto na de APK keuring goedgekeurd is, kunt u weer een jaar veilig de weg op!

Waarom een APK keuring in Waspik-Zuid bij AutoService Waalwijk?

Er zijn verschillende redenen om de APK keuring in Waspik-Zuid uit te laten voeren bij AutoService Waalwijk, zoals:

  • Snelle en vakkundige service
  • 's Morgens brengen is (meestal) dezelfde dag klaar
  • Indien gewenst gebruik maken van leenfiets
  • Geen onvoorziene kosten, u wordt vooraf geïnformeerd over eventuele reparaties
  • Bij alle personenauto`s geldt: APK keuring gratis in combinatie met grote onderhoudsbeurt, u betaalt dan alleen de verplichte afmeldkosten en viergas- en of roetmeting

Alle soorten auto's voor een APK keuring in Waspik-Zuid

Of het nu gaat om een APK keuring in Waspik-Zuid van een LPG personenauto, kleine bedrijfsauto, benzine of diesel auto, u bent bij AutoService Waalwijk altijd aan het juiste adres. Als autobedrijf zijn wij door de RDW gecertificeerd als APK keurmeesters. Hiermee zijn wij een bekend begrip in Waspik-Zuid en omgeving.

Afspraak maken voor een APK keuring in Waspik-Zuid? Bel dan 0416 - 33 79 86!

Autoservice Waalwijk logo
Autoservice Waalwijk
APK keuring met gratis leenfiets in de buurt van Waspik-Zuid

Copyright © Autoservice Waalwijk 2020 | Alle rechten voorbehouden

Cookieverklaring | Sitemap | Designpro.nl | Z-IM.nl