Sprang-Capelle

APK keuringen in Sprang-Capelle bij AutoService Waalwijk

APK keuringen in Sprang-Capelle kunnen worden uitgevoerd bij AutoService Waalwijk. Laat uw auto testen op de gestelde veiligheids- en milieueisen. Bij AutoService Waalwijk bent u aan het juiste adres voor de periodieke APK keuring. Wij zijn RDW gecertificeerd in het uitvoeren van APK Keuringen in Sprang-Capelle. AutoService Waalwijk is door de BOVAG erkend als een vakbekwaam autobedrijf. Bij ons kunt u rekenen op een goede service tegen een scherpe prijs.

Ons team bestaat uit louter vakmensen die dagelijks hun passie voor auto's inzetten met bijvoorbeeld het uitvoeren van APK keuringen in Sprang-Capelle, maar daarnaast ook hun kennis en kunde inzetten bij het onderhoud en repareren van (bedrijfs)auto's. AutoService Waalwijk keurt onafhankelijk zodat u niet verplicht bent om een eventuele reparatiebeurt direct door ons te laten uitvoeren, op deze manier bent u vrij in uw keuze! APK keuringen in Sprang-Capelle bij AutoService Waalwijk zijn klaar terwijl u wacht. Wanneer u geen tijd heeft om te wachten, dan kunt u gebruik maken van onze gratis leenfiets.

Waarom APK keuringen in Sprang-Capelle

APK keuringen zijn in heel Europa verplicht, deze keuring is ingesteld om het milieu én de verkeersveiligheid te beschermen. APK keuringen in Sprang-Capelle zijn bij personenauto's jaarlijks verplicht (wanneer deze ouder is dan 3 jaar). Bij zware bedrijfsauto's, opleggers en aanhangwagens is de APK keuring ook een jaarlijkse verplichting. Wanneer uw auto na de keuring goedgekeurd is, kunt u weer veilig de weg op.

Het laten uitvoeren van APK keuringen in Sprang-Capelle bij AutoService Waalwijk biedt een hoop voordelen zoals:

  • Snelle service
  • Leenfiets beschikbaar
  • Klaar terwijl u wacht
  • Vooraf geïnformeerd over reparaties

Wanneer u de APK keuring in combinatie met een grote onderhoudsbeurt laat uitvoeren, betaalt u alleen de viergas- en/of roetmeting én verplichte afmeldkosten.

APK keuringen in Sprang-Capelle voor alle auto's

Heeft u een auto die op bezine rijdt, of diesel of juist LPG? Voor de APK keuringen in Sprang-Capelle bij AutoService Waalwijk kunt u met elke soort auto terecht. Personenauto of (kleine) bedrijfsauto? Bij AutoService Waalwijk bent u van harte welkom. In Sprang-Capelle en directe omgeving zijn wij een bekend begrip.

Wilt u een afspraak maken voor APK keuringen in Sprang-Capelle? Neem dan direct contact met ons op!

Autoservice Waalwijk logo
Autoservice Waalwijk
APK keuring met gratis leenfiets

Copyright © Autoservice Waalwijk 2020 | Alle rechten voorbehouden

Cookieverklaring | Sitemap | Designpro.nl | Z-IM.nl