Bloemenoord

Auto APK bij AutoService Waalwijk, de garage van Bloemenoord en omgeving

Auto APK door de garage van Bloemenoord en omgeving? AutoService Waalwijk is het vaste adres voor een betrouwbare en voordelige APK keuring van uw auto. Als vaste garage kunt u bij ons een kop koffie drinken terwijl uw auto wordt gecontroleerd, onderhouden of gerepareerd. Veiligheid staat bij ons centraal. Als garage wensen wij iedereen veel veilige kilometers. Om dat te kunnen waarborgen is auto APK een must. Tijdens controle van uw auto kunnen eventuele defecten worden herkend en slijtage worden voorkomen. Uiteraard kunnen wij reparatiewerkzaamheden uitvoeren zodat uw auto weer optimaal functioneert. Benieuwd hoe wij werken? Kom dan gerust bij ons langs in de buurt van Bloemenoord. Ook kunt u kennis maken met ons bedrijf via onze website.

Auto APK keuring

Een auto APK keuring is de wettelijk verplichte Algemene Periodieke Kering. Deze keuring die gericht is op het bevorderen van de verkeersveiligheid en bescherming van het milieu voeren wij uit. AutoService Waalwijk in de buurt van Bloemenoord is een door Rijks Dienst Wegverkeer (RDW) gecertificeerd bedrijf voor uw APK keuring. U kunt bij ons terecht voor alle merken Benzine Diesel en LPG personenauto`s èn kleine bedrijfswagens tot 3500 kg. Een auto APK mag immers uitsluitend door een erkend keurstation uitgevoerd worden.

Auto APK, hoe werkt het?

Auto APK voeren wij geheel in eigen beheer uit in onze garage in de buurt van Bloemenoord. Hier beschikken wij over de benodigde materialen en apparatuur. Tijdens deze momentopname wordt de auto gecontroleerd op punten die van belang zijn voor de veiligheid en het milieu zoals:

  • Registratiegegevens
  • Stuur
  • Wielen
  • Remmen
  • Carrosserie

Naast de APK kunnen wij ook reparatie en onderhoud verzorgen. Indien wij gebreken tegenkomen kunnen wij dit direct verhelpen. Uiteraard stellen wij u hier vooraf van op de hoogte zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan. AutoService Waalwijk is niet voor niets de garage van Bloemenoord en omgeving. Kom snel bij ons langs voor uw auto APK!

Autoservice Waalwijk logo
Autoservice Waalwijk
Auto APK bij AutoService Waalwijk, de garage van Bloemenoord en omgeving

Copyright © Autoservice Waalwijk 2020 | Alle rechten voorbehouden

Cookieverklaring | Sitemap | Designpro.nl | Z-IM.nl